Прочетен: 496 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 05.07 21:28
Черни миди. - рецепта.
Давам ви пример с Черноморската мида. Учудването ми днес беше че днес, дори варналии не знаят какво и как да ядат?! А по българското черноморие кой от където дошъл, и идея си няма какъв трябва да е нейният вкус когато си я поръчва. /б.а. като българските политици/.
Често хората си купуват дори замразени ядки. Не е грешно, но ...
1. Пикантните подправки прикриват неприятния вкус. Дори и на мидите издъхнали по пътя.
2. Оранжевите са пре сготвени - казано на чист български. Ядеш и вкуса в устата остава само от ... торбичката с отпадъци която се изхвърля.
3. Добри на вкус са всички които не са достигнали наситеният жълто лимонов цвят
....
Ето това ви предлагат по ресторанти и капанчета. Това е българският туризъм!!! С оцет олио и лук, ориз ...
Купуваш ла*на и си плащаш. И само защото преди години един дебил реши да превърне народа на индустриална държава в камериерки и слугини на туризма с който съсипа природата.
И все пак точно заради тези кретени няма да кажа как се правят сочните и не пресготвените черноморски миди, които нямат нужда от подправки. Но поне клиентите нека знаят как по цвета да определят качеството на храната която поръчват. Мидите трябва да са бледо жълтеникав цвят. Всичко по-тъмно е пре сготвено. Като всичко добре подправено в тази държава.
А всичко е просто една формула ...
Глобален антикултизъм: Разкрития за прес...
ТЪРСАЧИ НА ЧЕТИРИЛИСТНИ ДЕТЕЛИНИ