Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 21:49 - :)
Автор: zax Категория: Забавление   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 08.11.2017 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Кактус - това е разочарована от живота краставица."

 Вчера разговарях с "някой" който се представяше за жена по повод wix-a и неговите потребители. Като някой който винаги е бил по безплатния обяд съм тургал по една чубрица и мерудия където сваря. И щото съм получавал в безплатна среда правото да притежавам неограничен брой сайтове с включени в тях:
Магазин, Блог, Лична кореспонденция, Чат-рум видим за посетителите на сайта, право да назначаваш за модератори и администратори на личния ти сайт други потребители /например когато известно време те няма/, пълна статистика с дата час ip логнат или не на посетителите, възможност да налага БАН по никнейм или IP, БАН на мрежи и под мрежи с едно просто изписване на първия и последния адрес от набелязаната, пълен набор опции за въвеждане на текст, мп3, видео, коментари, html и wiki. Международен, българи, унгарци,  чехи, руснаци, поляци, скандинавци и... сайтове за различните държави се различаваха по окончанията. И всичко това тая до 3-4тата година от създаването на фейса. То първите там,  бяхме от там. С началото на "промените" в Украйна обаче средата Умря. 

В междувремието от тогава до що-годе някаква по-активна дейност в блог.бг, съм търсил безплатни среди със що-годе задоволителни възможности и... днес ще ви покажа и най-нескопосания си сайт. Средата не позволяваше нищо за въвеждане освен текст. Но и като идея бе първия саморазвиващ се сайт, в него бях оставил опцията за "вкарване на текст" /не просто коментар/ отворена. Така всеки посетител можеше да добавя вицове. 
След известно време посетих сайтчето и се отвратих от културата на "Новия Българин" и наложих цензура. А после като непотребен урод му напрасках някаква парола и запратих в забвение. 


Вчера се опитах тук на бързо да направя пост, на хвърлих текста, щракнах две снимки с тел-а и опитах да ги кача.... нъцки!!! Блог. БГ упорито ги отказваше, най-ниската резолюция на тел-а е 6Мб, в него не намерих и възможност за  софтуерно сваляне на резолюцията. 
Явно и zax.blog.bg ще последва съдбата на www.bodliv.com на който изцяло заприлича след-като го осакатиха. М-да, щом сървърите на сайта са морално остарели и не са в състояние да поемат снимка от обикновен телефон то... има ли сми..
Сега когато пиша този пост се сещам за думите на един наивник, цитирам по памет: "... ще направя блог в който всеки си плаща абонамента и регистрацията освен с имена и адреси да се потвърждава с СМС. Чудя му се на тоя льольо, де фърчи, кво пуши... 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zax
Категория: Забавление
Прочетен: 2174381
Постинги: 1540
Коментари: 4204
Гласове: 7486
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол