Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2020 11:20 - Астро акценти за декември
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
💥 🍀 💥

 

Изключително предизвикателната 2020 година приключва след броени дни. Настъпи последния месец от годината. Време за равносметка е и за празнуване.

💥 2020 година беше белязана от съвпада между Сатурн и Плутон в Козирог на 12 януари, както и от трите съвпада на Юпитер и Плутон. Попаднахме в ситуация на пандемия и изолация. Съществени области от живота в целия свят стават все по-нестабилни. Резултатът е все по настъпващ хаос, от който е трудно да се предвиди как ще се развият нещата. И …, все пак има надежда малко преди края на годината на 21 декември (денят на зимното слънцестоене) Сатурн и Юпитер се срещат при 0 градуса във Водолей. (очаквайте специална статия по темата). В края на ноември (на 29.11.2020) Нептун в Риби приключи с ретроградното си движение.

💥 На 14 декември, при новолунието ще се случи слънчево затъмнение в знака Стрелец, което ни дава шанс да преразгледаме някои от темите и събитията от последните месеци. Новолунието е в съвпад с Меркурий, квадрат с Нептун и опозиция на северния възел в Близнаци. Тази фигура в астрологията се нарича тао-квадрат и създава известно напрежение, предизвиква ни да отработим неща, които все избягваме.  Марс в Овен прави последния си квадрат с Плутон в Козирог. Два/три дни преди и след новолунието е препоръчително да сме предпазливи, да внимаваме на кого и за какво се доверяваме. Възможно е да бъдем измамени. Възможно е и сами себе си да заблуждаваме и да отказваме да се освободим от старите неработещи вече модели. Внимавайте!!! Пазете се от самосаботаж!   До Пълнолунието в Рак на 30 декември е важно да сме приключили с личните и служебни анализи на ситуацията и да сме си създали визия за предстоящите дни. На всички ни е ясно, че се задава глобална Промяна!  Луната в Рак ни напомня, че новият живот се нуждае от много специална защита по всяко време и че можем да го осигурим само заедно.

💥 Астропсихологичните анализи на рождената ви дата могат да ви бъдат полезни при изграждането на личната ви визия за предстоящите дни и месеци. Колкото по-добре познавате себе си и мотивите си, толкова по-голяма е вашата вътрешна свобода и способността да избирате как да реагирате на събитията. Върху какви цели лично за вас е важно да съсредоточите живота си или как най-добре да интегрирате променените условия в живота си. Анализите на AstroPsyMag ви показват какво ще повлияе на живота ви в близко бъдеще.

💥 Астрономическата зима ще настъпи на 21 декември в 12:02 часа.

На 14 декември ще се насладим на невероятно небесно шоу – метеорния поток Джеминиди. Той се отличава с големия брой ярки метеори. 💥

На същата дата предстои и друго астрономично явление, пълно слънчево затъмнение, чиято максимална продължителност на фазата ще е 2 минути и 10 секунди.

💥 Весели и спокойни празници! Нека през новата година светлината да свети по-силно и да огрява пътища, които са изпълними за всички ни. Да бъде мир, радост и любов по пътя ни!

💥 Аз съм Рая и мога да ви бъда полезна като AstroPsyMag консултант.

Моята дарба е, че осъществявам контакт с енерго/информационното поле или както го наричат Акашови записи. Въздействам на енергийно ниво при контакт с мен. Зареждам предмети, които стават ваши талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

 

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207290
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031