Постинг
10.01.2018 18:47 -
:)
Автор: zax
Категория: Забавление
Прочетен: 1960 Коментари: 11 Гласове:
Последна промяна: 10.01.2018 19:27
Прочетен: 1960 Коментари: 11 Гласове:
7
Последна промяна: 10.01.2018 19:27
Дар от боговете.
Взимаш лента тънко нарязан бекон, върху нея слагаш "крема" и една фурма без костилка. Навива се като пура или сърма и за да не се разтваря се фиксира с клечка за зъби /като близалка/ която ще служи и за дръжчица.
Поставя се в тава и правиш следващото... и така, докато тавата се напълни. После хоп във фурната и докато чакаш, пълниш втора кана с вино.
Наздраве. ;))
Взимаш лента тънко нарязан бекон, върху нея слагаш "крема" и една фурма без костилка. Навива се като пура или сърма и за да не се разтваря се фиксира с клечка за зъби /като близалка/ която ще служи и за дръжчица.
Поставя се в тава и правиш следващото... и така, докато тавата се напълни. После хоп във фурната и докато чакаш, пълниш втора кана с вино.
Наздраве. ;))
Ха, наздраве, ала след втората кана вино ще съм под масата, няма да ми понесе толкова много, аз само по една чаша ;))
цитирайТи може да я караш на сухи тренировки защото замезването почва от третата. ;)))
А специално за теб, лучени кръгчета /само печени/... със или без бира.
цитирайА специално за теб, лучени кръгчета /само печени/... със или без бира.
Приема се без възражения, аз много скромна - няма грижи ;))
Лучените кръгчета на барбекю, и ако може с Радлер, щото нормалната бира ме хваща ))
цитирайЛучените кръгчета на барбекю, и ако може с Радлер, щото нормалната бира ме хваща ))
Ммм, не такива. Рецептите са много. Забърква се тесто и настърган лук и се пече, или купуваш от Лидъл или Метро.
цитирайАм, аз така си ги приготвям натюр, на бербекюто в градината )))
За децата и приятелите пържоли, за мен лучени кръгчета или картофени шайбички, но щом има по-специални рецепти, ше опитам, кат' си рекъл.
А нещо музика, няма ли да има ;))
цитирайЗа децата и приятелите пържоли, за мен лучени кръгчета или картофени шайбички, но щом има по-специални рецепти, ше опитам, кат' си рекъл.
А нещо музика, няма ли да има ;))
По-лесно ми е да направя супа с бекон... :)
цитирайИ... Язък за мезето.
:)
цитирай:)
И докато го навиваш! Хоп! Още да каничка с вино!
цитирайИ така, до сутринта.
цитирайЩе пробвам! Но без вино - да не съм виновен, ако загори, че не зная колко време да го пека, а не е казано как трябва да изглежда, когато е готово.
Поздрави!
П и е р
цитирайПоздрави!
П и е р
Не трябва много печене, само колкото да се препърли бекончето. :)
цитирайТърсене
За този блог
Гласове: 7467
Блогрол