Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2020 15:32 - Историята ще допишем аз и ти
Автор: krasivata Категория: Тя и той   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Беше допускала много грешки, които едва сега се отразиха на живота й. Но последиците от едно нейно необмислено решение я съсипваха бавно, всеки ден.
 Да започнем отначало. Бяха сгодени от няколко месеца и бяха най-щастливите хора на планетата.
 Тя беше всичко, за което той някога беше мечтал. Не само заради нейната харизматична красота и тялото й, които го подлудяваха. Не. Беше заради нейната Душа. Никога досега не беше срещал жена, изпълнена с толкова много любов. А нейната енергия- неизчерпаема, сякаш нереална. Ненатрапчиво умна, изключително съобразителна, владееща сърцето му на сто процента, без конкуренция.
 В същото време той беше ... същият като нея. Е, може би с малки изключения. За неговите  37 години беше обиколил почти целия свят. Но беше изпитал и всички човешки лошотии върху гърба си. В нея той беше открил светлината, тя беше неговата Спасителка. Обикна я още в мига, в който я видя.
 И двамата мечтаеха, и то много. И много от мечтите им станаха реалност. Любовта им беше толкова силна, че сякаш ги пазеше от всичко лошо.
 До един момент. Един миг, който беляза целия им живот. Дали такава е била Съдбата им? Едва ли. Тя не вярваше в това- беше допуснала да бъде заблудена, беше се усъмнила във верността му. Напразно, за което съжаляваше и до днес.
 Непревъзмогнала раздялата им, предишната му приятелка била решена на всичко , за да си го върне обратно. На всичко. И успяла ... поне така изглеждало. Тя отново притежавала тялото му, но никога не успяла да се докосне до сърцето му, нито да изпита вкуса на любовта му.
 Никога, защото той обичал само една. Само на една отдал живота си, и само от една зависело щастието им.
 А тя сега пише това.
Никой не може да раздели две влюбени Души - любовта им на всичко ще устои.
 Историята ще допишем аз и ти...



Тагове:   любов,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krasivata
Категория: Други
Прочетен: 7944
Постинги: 12
Коментари: 12
Гласове: 273
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031