Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2019 09:54 - Мария Габриел: Путин е виновен за Апартаментгейт. Това е типична хибридна атака.
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1633 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Габриел: Всичко свързано с апартаментите на моите колеги е типичен пример за хибридна атака от Русия

 

Мария Габриел излезе с изявление, че всичко свързано с апартаментите на властта и скандала около случая със законно придобитите апартаменти от министри, заместник министри и депутати от Герб е типичен пример за руска хибридна атака в Европа, преди евроизборите. Всички знаем, че новината щеше да си остане просто новина, ако сайтовете за фалшиви новини, не бяха се включили и всичко не беше се завихрило дори в сферата на фантастиката. Моят колега Цветан Цветанов е ярък пример за европейски политик, който се ползва с доверието дори на институция като Европол, но както знаем, точно такива хора са цел номер едно на Руските хибридни атаки, защото така се руши доверието в европейските институции, сега всички са вперили поглед какво ще направи Цветанов, но той като един европейски политик от висок ранг не трябва да се поддава на медийният натиск, а да продължи да работи за устоя на европейските ценности.
Атаката от руските хибридни войници в интернет е избрана в навечерието на европейските избори не случайно и има за цел да ни злепоставя, защото всички не само в България, но и в Европа са наясно, че ние от Герб сме партията която не само гради България, а и устоява всички ценности на Европа. Герб е европейска партия и се бори за по-малко влияние на Русия в целият свят и това не се харесва явно на някои хора и атаките както виждате срещу нас продължават. Създават се хиляди фалшиви новини с една цел да се дестабилизира стабилна Европа, като се атакуват най – светлите личности в Европа, една от които е и Цветан Цветанов, който години наред не само че работи за България да е просперираща държава, но по целият свят води битки част от руските хибридни войни.
28.04.2019   източник: https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html Коментари - 8 image Ненов Ненчо Мамина душичка глупава!! Това дебилче, нито да го чукаш, нито да го подминеш!! Харесвам · Отговор · image7 · 19 ч. image   Slava Hristova Защо говориш глупости ,не говори за България,ти си я напуснала,носиш чужда фамилия,а сигурно имаш и двойно гражданство.Тогава търси си други избиратели,не си по нашите стандарти. Харесвам · Отговор · image7 · 19 ч. image   Boncho Ivanov абе п.....о непоръбена--ти къде си раждана къде си расла кой те е възпитавал.толкова ли си тъпа или се правиш на много интересна че говориш такива глупости дето един тийнеджър няма да ги говори.Най - добре си стой при твоя габриел и не се меси в нашия живот.АЗ ПРОСТО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ а камоли за ТЕБ. Харесвам · Отговор · image7 · 17 ч. image   Emil Dyakov За това че нямат грам акъл сигурно пак Руснаците са виновни. За това че са оперирани от срам и морал пак Руснаците. За това че са крадливи ненаситни псета, пак Руснаците са виновни. И апартаментите и милионите, пак Руснаците им ги набутаха хибридно точно преди изборите. Та ги изненада ха и зле поставиха. Харесвам · Отговор · image11 · 15 ч. image   Владимир тодоров Това са измамници на покрива Харесвам · Отговор · 15 ч. image   Димитър Делчев Путин не е виновен ,вие сте много нагли и безочлеви цял ден мъкнете и мислите народа за прост но той ще ви накаже на Изборите всички против Герб



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zelenika23 - Тази Мария Габриел е ужасно прот...
29.04.2019 12:25
Тази Мария Габриел е ужасно противна с наглите си лъжи,чудят се как да замажат кражбите си,заради които има дела от Европейски съд срещу България.Проблемът и е,че си мисли,че хората са прости и може да ги манипулира.Не са - ясно я виждат същността и и с всяко извъртане на истината погнусата към нея и съучастниците и в престъпления спрямо българите нараства,за сега загасям телевизора,защото не ми се слуша как се мъчи да заблуждава хората.То личи и стратегия - герберите са се наговорили как да извъртат нещата и действат еднотипно,като заучен урок и инструктаж...просто звучат смехотворно и са жалки - всеки ще е удовлетворен да види цялата тази пасмина мошеници и крадци в затвора.Ще има овации и радост,че най после лисицата е хваната в капана...Лошото е,че тези неща се бавят и проблемите растат,народът обеднява,цените се покачват,хората обезверини се молят някой в Европа да помогне да се отървем онт Мафията във властта.Надяват се и на Президента,който изчаква резултата от Евроизборите и може би ще предприеме нещо...Имало списъци с хора за арести и съд от управниците...това безобразие тук трябва да има някакъв край.Надяват се и на Йончева да осъди Борисов и да помогне да се отървем най после от него...дори хората се надяват на БСП за спасение като по- малкото зло в сравнение с ГЕРБ...Дано Господ помогне да се отървем от тези наглеци и грабители - съсипаха България и направиха хората бедни...прогониха младежта...
цитирай
2. radostinalassa - Много си права
29.04.2019 13:32
Кой би ни помогнал да се отървем от мафията във властта? Едва ли ще са ГЕРБ и БСП.
цитирай
3. dalida - Ако не бяха толкова алчни властимащите - творци на ПРЕХОДА 1990 - 2019 г, ЕП нямаше да се занимава с нас
01.05.2019 07:58
и да налага глоби срещу БГ за стотици хиляди евро.
цитирай
4. radostinalassa - Чела съм, че ги избирали по алчността
01.05.2019 08:26
Избирали тези, които били готови да продадат и майка си за пари. И това е резултата от нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13125976
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години